Tottenhamin Mauricio Pochettino myöntää Serie A:n kiehtovan häntä. Argentiinalaisvalmentaja on kiinnostunut tulevaisuudessa Italiassa valmentamisesta.

Pochettino on luotsannut Spursia vuodesta 2014 lähtien. Valmentaja teki toukokuussa viisivuotisen jatkosopimuksen.

Toistaiseksi Pochettino on tyytyväinen Lontoossa. Myös kotimaahansa Argentiinaan palaaminen jossakin vaiheessa valmentaja kiinnostaa.

– Sopimukseni päättyy neljän ja puolen vuoden päästä, ellei Daniel Levy anna minulle ensin potkuja, Pochettino kommentoi Gazzetta dello Sportille.

– Näen tällä hetkellä itseni vakavasti täällä. Haaveilen pokaalin voittamisesta Tottenhamin kanssa, ehkäpä Valiolliigamestaruus uudella stadionillamme.

– Haluaisin tulevaisuudessa valmentaa myös argentiinalaista joukkuetta.

– Minä ja Serie A? Minulla on italialaiset juuret ja se olisi upea kokemus. Argentiinalaiset ja italialaiset ovat elintavoiltaan ja intohimostaan jalkapalloon hyvin samanlaisia. Tietty minulla pitää olla parempi kielitaito työskennelläkseni Italiassa. Kieli on tärkeä kommunikointiin pelaajien kanssa.

– Muistan kun isoisäni puhui minulle Italiaa, mutta olin silloin hyvin nuori. Tarvitsen hieman harjoitusta ennen siirtymistä Italiaan.

Lähde: Sky Sports