Sir Alex Ferguson on luonnollisesti Manchester Unitedin seurahistorian legendaarisin ja rakastetuin päävalmentaja.

27 vuotta Manchester Unitedin edustusjoukkuetta valmentanut Ferguson on kerännyt muutamia vihamiehiä, joista yksi on seuran entinen maalivahti Jim Leighton. Leighton paljasti BBC:n haastattelussa, ettei ole puhunut Fergusonin kanssa sitten vuoden 1992.

Ferguson pudotti normaalisti ykkösmaalivahtina pelanneen Leightonin FA Cupin toisen finaalin avauskokoonpanosta keväällä 1990. Leighton poistui seurasta vuonna 1992.

– Emme ole puhuneet sanaakaan sen jälkeen, enkä tule puhumaan hänelle enää koskaan. Välimme olivat jäiset viimeiset puoli vuotta. Viimeiset kaksi viikkoa välimme olivat täysin nollissa, Leighton avasi.

– En tykännyt monesta asiasta, joita hän sanoi ja teki. Se on toki historiaa nyt. Hän oli paljon muita valmentajia edellä taktisesti ajateltuna, mutta hän ei ollut samalla tasolla ihmissuhteiden kanssa.

Leighton oli pelannut FA Cupin ensimmäisessä finaalissa Crystal Palacea vastaan.

– Pelasin ensimmäisessä finaalissa, joka päättyi luvuin 3-3. Se oli tietysti pettymys, mutta tiesimme, että meidän on pelattava toinen finaali Lontoossa. Matkustimme Lontooseen keskiviikkona ja Ferguson kertoi minulle seuraavana iltana, etten pelaa ottelussa. En muista tarkemmin, mitä sen jälkeen tapahtui. Se oli silti minulle valtava shokki.