Tottenham on käynyt neuvotteluja uuden stadioninsa jakamisesta amerikkalaisen jalkapallon NFL-joukkue Oakland Raidersin kanssa.

Raiders joutuu tulevana vuonna evakkoon jättäessään nykyisen Oakland-Alameda Collisium -stadioninsa. Uusi kotistadion Las Vegasissa valmistuu vasta vuonna 2020.

Daily Mailin tietojen mukaan Raiders pelaisi Lontoossa kahdeksan kotiotteluistaan. Tottenhamin uusi stadion sisältäisi erillisen kentän amerikkalaisen jalkapallon otteluita varten.

Tottenham on jo sopinut kahden Euroopassa pelattavan NFL-ottelun isännöinnistä. Pelimäärä Pohjois-Lontoossa nousisi Raiders-sopimuksella kymmeneen.

Daily Mailin mukaan Tottenhamin stadion on yksi Raidersin vaihtoehdoista. Seura on myös neuvotellut kotipelien pelaamisesta muualla länsirannikolla San Francisco 49ersin Levi’s Stadiumilla, San Franciscon baseballseuran käyttämällä AT&T Parkilla tai San Diegossa Qualcomm Stadiumilla.

– Lontoo on nyt vaihtoehto Raidersille. Siitä on käyty keskusteluja, että he pelaisivat ensi vuonna siellä. He koittavat selvittää asiaa, NFL-asiantuntija Jay Glazer paljasti.

– Raiders on keskustellut siitä. Pelaisivatko he neljä kotipeliä ja neljä vieraspeliä? Raidersilla ei ole ensi vuonna kotia. Lontoo on nyt mahdollisuus.

Alta löytyvästä Spursin esittelyvideosta näet, kuinka kahden nurmen kenttä toimii käytännössä.