Belgialaislaituri Yannick Carrascon mahdollisella siirrolla Valioliigaan on spekuloitu viime päivinä. Tätä nykyä kiinalaista Dalian Yifangia edustavan 25-vuotiaan sanotaan etsivän uutta seuraa Euroopasta. Lisäpuhtia puheille antoi Carrascon vaimon väite, jonka mukaan Manchester United olisi kiinnostunut pelaajasta.

Noemie Happart kertoi muutama päivä sitten TV-ohjelmassa, että hänen miehensä on saanut tarjouksia ainakin Saksasta, Englannista ja Italiasta. Mallina työskentelevä Happart sanoi yhden lähestymisistä tulleen Unitedin taholta.

Belgialaisen jalkapallon asiantuntija Kristof Terreur sanoo kuitenkin, ettei Manchesterin punaisilla ole tarvetta tämän tyyppiselle pelaajalle. Arsenalilla sen sijaan on, mutta Gunnersilla ei tässä vaiheessa ole resursseja entisen Atlético Madrid -laiturin ostoon. Transfermarktin mukaan Carrascon markkina-arvo on 40 miljoonaa euroa.

– Arsenal saattaa haluta hänet lainalle, mikä kuitenkin tarkoittaisi palkanalennusta. Carrasco tienaa tätä nykyä noin 180 000 euroa viikossa.

Maajoukkuemiehen ilmaantuminen englantilaisviheriöille ei silti ole poissuljettua tulevienkaan viikkojen osalta.

– Luulen, että tilanne pysyy ennallaan siirtoikkunan viimeisiin päiviin, siihen saakka, kun seuroille iskee epätoivo. Arsenalin kohdalla niin voi käydä.

– Toistaiseksi Carrascoa on kuitenkin vain tarjottu, hänestä ei olla tehty tarjouksia, eikä näin neuvotteluja ole käynnissä. Hän haluaa päästä pois Kiinasta, lähemmäs kotia, joten hänen edustajansa kauppaavat häntä kaikkialle.

Lähde: Sky Sports