Belgian maajoukkueen ja AS Monacon keskikenttäpelaajasta Youri Tielemansista on tulossa tänään Leicesterin uusin hankinta loppukauden mittaisella lainasopimuksella, kertoo Leicester Mercury.

Lainasopimuksessa ei ole lehden mukaan osto-optiota. Monaco saa samassa diilissä Leicesteriltä keskikenttäpelaaja Adrien Silvan, joka ei ole onnistunut vakuuttamaan Englannissa.

Silva, 29, on jo suorittanut lääkärintarkastuksensa ja Tielemansin, 21, odotetaan saapuvan Leicesteriin tämän päivän aikana. Tielemans saattaa debytoida uudessa seurassaan jo sunnuntaina Manchester Unitedia vastaan.

Leicester yritti aluksi havitella Tielemansia pysyvällä siirrolla, mutta Monaco ei ole valmis luopumaan belgialaisesta vielä. Ranskalaiset uskovat, että hänen arvonsa kohoaa vielä tulevina vuosina.

Portugalin maajoukkuepelaaja Silva siirtyi Leicesteriin kotimaansa suurseurasta Sporting Lissabonista kesällä 2017, mutta hän pääsi tositoimiin vasta puolen vuoden kuluttua, koska hänen siirtonsa rekisteröitiin 14 sekuntia myöhässä.

Kuluvalla kaudella Silva on pelannut Leicesterissä vain viisi ottelua, mutta Monacon päävalmentaja Leonardo Jardim tuntee Silvan ja haluaa hänet ehdottomasti ryhmäänsä taistelemaan putoamista vastaan.