Watford saattaa lauantaina olla tekemättömän paikan edessä, kun se matkustaa mestaruudesta taistelevan Manchester Cityn vieraaksi Etihadille.

Herhiläisten voittokertoimet hipovat taivaita, eivätkä syyttä A-maajoukkueen entinen maalivahtivalmentaja Markku Palmroos arvioi Valioliiga.comin haastattelussa.

– Jos Watfordille tuli 5-0 tukkaan edellisellä Luoteis-Englannin vierailulla, ei tästä voi paljon kummoisempaa lopputulosta arvailla, Palmroos kertoo.

Vaikka Watford veikin viime hetken maalilla pisteet edellisellä kierroksella Leicesteriltä, ei Palmroos usko Manchester Cityn antavan sille mitään mahdollisuuksia lauantaina.

– Kun City on vihdoin punnertanut piikkipaikalle, niin se lähtee voittamaan jokaista peliä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Joukkueiden välinen tasoero on niin suuri, että lukemat voivat olla hyvinkin tuon Watfordin Liverpool-tappion luokkaa.

– Toki Watford voi pelata ilman mitään paineita, sillä sen sarjapaikka on ollut näpeissä jo jonkin aikaa. Ja vaikka se haluaisikin tehdä kiusaa mestaruustaistoon, ei siitä ole tämän leikin sekoittajaksi, Markku Palmroos uskoo.

Valioliigaottelu Manchester City-Watford lauantaina 9.3. Viasatin jalkapallokanavalla sekä Viaplay-suoratoistopalvelussa klo 19.30 alkaen.