Southamptonin lähellä asuva Liverpool-legenda Jimmy Case on saanut usein kuulla siitä, että Liverpool on napannut viiden vuoden sisällä peräti kuusi Saintsin pelaajaa.

Joukkoon lukeutuvat muun muassa Virgil van Dijk ja Sadio Mané. Hankinnat alkoivat kesällä 2014 Adam Lallanan, Dejan Lovrenin ja Rickie Lambertin ostoilla. Nathaniel Clyne puolestaan siirtyi Anfieldille 2015.

Tällä kaudella kaikki Liverpoolin kotipelit paikan päällä nähnyt Case väittää joutuvansa kestämään enemmän ”Liverhampton-kuittailua” kuin kukaan muu.

– Kun menen katsomaan peliä pubiin, minulle kerrotaan, että minä olen se, joka varastaa kaikki Southamptonin pelaajat, Southamptoniakin edustanut Case nauraa.

– Kyse ei ole kuitenkaan pelaajien ”varastamisesta”. Southampton on saanut heistä hyvät rahat, ja sen pitäisi pystyä hankkimaan sopivat korvaajat. Heidän on investoitava rahat uudelleen pelaajiin, siitä on kysymys-

– Se ei hyödytä, että Southamptonin fanit valittavat minulle pubissa Liverpoolin ”varastavan” jälleen yhden meidän pelaajistamme. Se on kuin auton myynti. Siitä saa rahaa, joten mene hankkimaan itsellesi uusi auto.

Lähde: Daily Echo