Manchester Unitedin fanijärjestö MUST (Manchester United Supporter’s Trust) on tällä haavaa täysin Ole Gunnar Solskjaerin tukena.

Asia kävi ilmi, kun MUST:n edustaja Sean Bones antoi haastattelun Sky Sportsille.

Solskjaerin aika Man Unitedin puikoissa alkoi kahdeksalla peräkkäisellä voitolla ja 11 peräkkäisellä tappiottomalla ottelulla. Sittemmin kurssi on kääntynyt. Man United on nyt hävinnyt viimeisestä kahdeksasta pelistään peräti kuusi. Viimeisin turpasauna tuli Evertonia vastaan viime viikonloppuna lukemin 0-4.

– Kannattajat ovat 100-prosenttisesti managerin tukena, Bones totesi Skylle.

– Se [Everton-ottelu] oli kamala esitys. Sellaista sattuu, mutta Manchester Unitedin pelaajana ei vain voi neppailla. On paiskittava hommia vastustajaa enemmän.

– Sitä [työntekoa] ei nähty viikonloppuna eikä sitä nähty kahdessa Wolves-ottelussa [1-2-tappiot FA Cupissa ja Valioliigassa]. Voittoa on haluttava vastustajaa enemmän. Kun vetää Manchester Unitedin paidan ylleen, on annettava kaikkensa.

– Ole ymmärtää sen, ja kannattajat ovat 100-prosenttisesti managerin tukena. Hänen ei pitäisi joutua pyytämään anteeksi meiltä kannattajilta.

Bonesin mukaan syyttävä sormi osoittaa erityisesti Man Unitedin omistajiin, Glazerin perheeseen.

– On selvää, ettei joukkue ole iskukykyinen. Syylliset siihen ovat aivan ylimmällä tasolla. Joel Glazer ja Glazerin perhe.

[readmore from=Manchester-United]

– Kun Sir Alex [Ferguson] ja David Gill olivat seurassa, he katsoivat koko joukkueen rakennetta.

– Manchester Cityllä on kaksi kaveri Barcelonasta [urheilutoimenjohtaja Txiki Begiristain ja toimitusjohtaja Ferran Soriano] hoitamassa tuota kyseistä hommaa. Uskon, että tulevaisuudessa me vaadimme enemmän Glazereilta.

– Old Traffordilla me vaadimme pokaaleita, tiettyä pelin tasoa ja joukkuetta, joka pystyy noihin asioihin.

– On käytettävä rahaa, on investoitava viisaasti. On saatava aikaan tasapaino omien kasvattien ja muualta tuotavien pelaajien suhteen.