Manchester Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodward on The Sunday Timesin saamien tietojen mukaan myöntänyt avoimesti tehneensä virheen hankittuaan Alexis Sánchezin Arsenalista tammikuussa 2018.

Tällä hetkellä 30-vuotiaasta chileläisestä annettiin vaihdossa Henrik Mkhitaryan, mutta suurimmaksi haitaksi on osoittautumassa Alexisin valtava palkka. Koska pelaajasta ei tarvinnut maksaa suoranaista siirtokorvausta, pystyivät hänen edustajat vaatimaan rahallisesti valtavaa sopimusta. Man United tarttui tähän, mutta se on aiheuttanut vaikeuksia viime aikoina.

Esimerkiksi David de Gean ja useiden muiden sopimusneuvotteluita vaikeuttaa se, että pelaajat vertaavat palkkaansa kohtalaisen pienessä roolissa olevan Alexisin palkkaan. Tilanne on kaukana optimaalisesta ja Woodward on päättänyt, että hän on valmis kuuntelemaan tarjouksia Alexisista kesän siirtomarkkinoilla.

Tällä kaudella Alexis on pelannut 17 valioliigaottelussa ja tehnyt ainoastaan yhden maalin.