Tottenham hävisi lauantaina 0-1-lukemin Bournemouthille kärsittyään kaksi ulosajoa neljään minuuttiin. (Lue otteluraportti täältä)

Heung-min Son pimahti aluksi Bournemouthin Jefferson Lermalle ensimmäisen jakson lopussa, tönäisten kolumbialaispelaajan raivostuneena kumoon. Sonista tuli ulosajon myötä Valioliigan ensimmäinen punaisen kortin saanut eteläkorealaispelaaja.

Heti toisen jakson alussa puoliajalla sisään vaihdettu Juan Foyth liukui Jack Simpsonia vaarallisesti polveen, ansaiten itselleen valioliigauransa ensimmäisen ulosajon.

Son ja Foyth eivät saa täten pelata kauden viimeisessä ottelussa Evertonia vastaan. Heidän pelikieltonsa jatkuu myös kahden ottelun verran ensi kauden puolelle.

Spurs-manageri Mauricio Pochettino hyväksyi erotuomari Craig Pawsonin päätökset ottelun jälkeen.

– Kunnioitan tuomioita. Minulla ei ole niihin mitään sanottavaa. Tällaista jalkapallo on. Epäonnekasta meille, tästä on tietysti hankala löytää mitään positiivista, Pochettino kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Teimme kovan työn. On erittäin vaikea pelata kahden miehen vajaalla. Meidän täytyy jatkaa vain eteenpäin, koska me emme voi muuttaa näitä päätöksiä.

Tottenham voi pudota sarjataulukossa kolmanneksi tänään sunnuntaina, kun Chelsea kohtaa kotonaan Watfordin. Arsenal voi sen sijaan nousta heistä pisteen päähän voittamalla Brightonin.