Arsenal on etsinyt jo pidempään oikeaa henkilöä urheilutoimenjohtajakseen, tai ”jalkapallojohtajaksi”, kuten positiota seurassa halutaan nimittää. Viimeistään pelaajakiinnityksistä vastanneen Sven Mislintatin lähdön jälkeen tarve on ollut akuutti.

Toimeen on huhuttu ex-pelaajia kuten Marc Overmars, mutta kaikki näistä juoruista on ammuttu alas uusilla sopimuksilla toisaalla. Yksi pitkään esillä ollut nimi on brasilialainen Eduardo César Daud Gaspar, joka kentällä tunnettiin nimellä Edu.

127 kertaa Gunners-paidassa esiintynyt entinen keskikenttämies on useaan otteeseen kiistänyt itseensä liittyvät paluupuheet, mutta nyt brasilialaismediassa uskotaan pestin Pohjois-Lontoossa todella materialisoituvan.

So easy

@VITOUTZZZ
Edu off to Arsenal in the summer. A deal has been agreed since February

Jorge Nicola

@jorgenicola
Edu Gaspar vai trocar seleção brasileira pelo Arsenal após Copa América. Informação antecipada pelo Juca Kfouri. Detalhe: acerto está fechado desde fevereiro esportes.yahoo.com/noticias/edu-g… via @yahooesportes

Brasilian maajoukkuetehtävissä toimiva Edu olisi viime tietojen mukaan aloittamassa työnsä Arsenalissa heti Copa Américan jälkeen, heinäkuussa.

https://twitter.com/EduardoHagn/status/1125569152641585152