Ehdokkaat Valioliigan kauden parhaaksi manageriksi ovat selvillä.

Valioliigan kärkinimet Pep Guardiola ja Jürgen Klopp ovat luonnollisesti mukana ehdokaslistalla. Kumpikin huippuluotsi on johdattanut joukkueensa yli 90 pisteen rajapyykin ja pitänyt mestaruustaiston elossa aina kauden viimeiselle kierrokselle saakka.

Tottenhamin Mauricio Pochettino on myös ehdolla palkinnon voittajaksi. Vaikka argentiinalaismanagerin vahvimmat suoritukset ovatkin tulleet Mestarien liigan puolella, on lontoolaisseura päätymässä tälläkin valioliigakaudella neljän parhaan joukkoon.

Nelikon viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä nimenä on Wolverhamptonin manageri Nuno Espirito Santo. Portugalilaisluotsi on johdattanut sarjanousijat sensaatiomaisiin tuloksiin tällä kaudella, päihittäen esimerkiksi Chelsean, Arsenalin, Tottenhamin ja Manchester Unitedin vastoin kaikkia odotuksia. Wolverhampton on myös lukinnut paikkansa sarjataulukon seitsemännellä sijalla.

Premier League

@premierleague
Four outstanding campaigns 👏

Who gets your vote for @BarclaysFooty Manager of the Season?

➡️ preml.ge/barclaysmots18… #PLAwards

Äänestä kauden manageria Valioliigan virallisilla nettisivuilla täältä. Äänestysaikaa on torstaihin kello 20:00 asti. Kauden manageri tullaan julkistamaan tiistaina 14. toukokuuta.