Lauantai-iltana kello 22 käynnistyvä Mestarien liigan loppuottelu Liverpool-Tottenham alkaa minuutin hiljaisella hetkellä. UEFA on vahvistanut tiedon.

Hiljaista hetkeä vietetään 35-vuotiaana menehtyneen José Antonio Reyesin muistoksi. Reyes kuoli lauantaiaamuna kello 11.40 auto-onnettomuudessa, jossa menehtyi myös hänen serkkunsa.

La Liga Lowdown 🧡🇪🇸⚽️

@LaLigaLowdown
UEFA (@UEFAcom) have also confirmed that there will be a minute of silence for José Antonio Reyes ahead of the #UCLfinal tonight.

#LLL
🧡🇪🇦⚽️

Reyes oli osa Arsenalin maineikasta Invincibles-joukkuetta kaudella 2003-2004, ja elokuussa 2004 hänet valittiin Valioliigan kuukauden pelaajaksi. Kaikkiaan Reyes vietti Arsenalissa kaksi ja puoli kautta.

Reyes on myös Eurooppa-liigan historian menestynein pelaaja viidellä voitetulla mestaruudellaan. Mestaruuksista kolme heltisi Sevillan paidassa ja kaksi Atlético Madridissa.

Loppuottelu pelataan Madridissa, ja Reyes edusti pelaajauransa aikana sekä Real Madridia että Atlético Madridia. Hän pelasi myös vuoden 2006 MM-kisoissa.

Juttua muokattu 1.6. kello 18.40. Tiettävästi espanjalaismedia oli julkistanut turmasta ennenaikaisia tietoja, ja menehtyneitä serkkuja on kahden sijaan vain yksi. Toinen serkuista on sairaalahoidossa.

Ota haltuun myös valioliiga.com:in liveseurantasivu: https://www.valioliiga.com/mestarien-liigan-finaali-2019-live-seuranta/