Derbyn omistaja Mel Morris haluaa pitää Frank Lampardin joukkueen managerina Chelsean huhutusta kiinnostuksesta huolimatta.

Pelaajaurallaan 13 vuotta Chelseaa edustanut Lampard, 40, aloitti viime kesänä valmennusuransa Derbyssä ja johdatti joukkueen Valioliigan porteille, mutta nousukarsintafinaalissa Aston Villa vei lopulta voiton lukemin 2-1.

[readmore from=Lampard-Frank]

Chelsea etsii parhaillaan uutta manageria, sillä italialaisluotsi Maurizio Sarri jätti seuran vain yhden kauden jälkeen ja siirtyi Juventukseen.

Lampardia on huhuttu hänen seuraajakseen, mutta Morrisin mukaan Derby tekee kaikkensa pitääkseen Chelsea-legendan Pride Parkilla.

– Olemme tehneet sen todella selväksi kaikille ja ennen kaikkea Frankille itselleen, että me haluamme pitää hänet täällä pitkään, kommentoi Morris Goalin mukaan.

– Jos Chelsea haluaa palkata Frankin, niin sitten heidän on tehtävä tarjous. Sillä välin me jatkamme parhaamme mukaan ensi kauden suunnitelmiamme.

– Me tulemme työskentelemään tiiviisti Frankin kanssa, jotta hän tietää, kuinka kovin jokainen tähän seuraan liittyvä henkilö haluaa hänet tänne.