Arsenalin puolustajien tarve näkyy seuraan liittyvissä siirtopuheissa selkeästi.

Celticin kanssa käydään keskusteluja Kieran Tierneyn hankinnasta. Vasemmasta pakista tehty ensimmäinen tarjous tuli skottijätin tyrmäämäksi, mutta seuraavaa odotellaan. Keskusteluissa uskotaan olevan myös Carl Jenkinsonin mahdollinen siirto Celticiin, 22-vuotiaan maajoukkuemiehen saattelemiseksi Emiratesille.

Toppariosasto tarvitsee vahvistusta sekä nyt, että tulevaisuudessa. Viime aikojen ykkösnimi tälle tontille on ollut St Etiennen nuori William Saliba. Ranskalaiseen jalkapalloon erikoistunut Julien Laurens kertoo siirron etenevän myötätuulessa. 18-vuotias jäänee kauppojen onnistuessakin kuitenkin edelleen lainalle ranskalaisseuraan – alkavan kauden puolustus on Gunnersin osalta vahvistuksia vailla.

Julien Laurens

@LaurensJulien
Tanguy Ndombélé is getting closer to Tottenham. William Saliba is getting closer to Arsenal (but should stay a season on loan at St Etienne). Both deals could be done soon. Two very good signings and once more Premier League clubs doing their business in Ligue 1.

Transfermarkt arvioi sekä Tierneyn että Saliban markkina-arvoiksi noin 12 miljoonaa euroa. Nämä luvut sopisivat Arsenalin varsin rajalliseen siirtobudjettiin.

Pohjois-lontoolaisten asioita läheltä seuraava Arseblog kertoo muiksi puolustuksen mahdollisiksi tukevoittajiksi tavoiteltavan muun muassa Borussia Dortmundin Dan-Axel Zagadouta, Torinon Armando Izzoa, ja pitkään huhuissa viihtynyttä Brightonin Lewis Dunkia.