Arsenal voitti aamulla Suomen aikaa käydyssä International Champions Cupin ottelussa Bayern Münchenin lukemin 2-1. Pelipaikkana oli Carson Yhdysvalloissa. Gunners voitti myös amerikankiertueensa ensimmäisen ottelun, Colorado Rapidsia vastaan.

Ottelun ratkaisumaalin iski 88. minuutilla nuori Eddie Nketiah, tultuaan peliin mukaan penkiltä vain seitsemää minuuttia aiemmin. Syöttömerkinnän kaksikymppisen osumaan sai vielä nuorempi tekijä, 18-vuotias Tyreece John-Jules. Maali syntyi upean syöttöketjun päätteeksi, kulmapotkutilanteen jälkimainingeissa.

Arsenal

@Arsenal
EDDIE! EDDIE! EDDIE!

🔴 1-2 🍌 (88)

🇺🇸 #ArsenalinUSA x #ICC2019 🏆

Maalitilasto aukesi 49. minuutilla, kun Bayernin nuori Louis Poznanski osui epäonnekseen omaan päätyynsä. Vähemmän tuntematon Robert Lewandowski toi saksalaiset tasoihin reilun parinkymmenen minuutin päästä tästä.

Unai Emery oli nimennyt otteluun vahvan avauksen, mutta kentällä nähtiin lopulta vaihtojen myötä myös sellaisia nimiä kuin Robbie Burton, Zech Medley, ja paluun bundesliigalainaltaan tehnyt Reiss Nelson. Edustusmiehistöön nostetuista nuorista Joe Willock pelasi avausvihellyksestä alkaen reilun tunnin.

Arsenal esiintyi kentällä nyt ensi kertaa uusissa vieraspeliasuissaan.