25-vuotias laitahyökkääjä Nathan Redmond on allekirjoittanut uuden, nelivuotisen sopimuksen Southamptonin kanssa. Sopimusta voi pitää erittäin merkittävänä, sillä sekä kanssapelaajat että fanit valitsivat Redmondin Pyhimysten viime kauden parhaaksi pelaajaksi.

Kolme kautta Southamptonissa pelannut Redmond esiintyi viime kaudella kaikissa joukkueen sarjapeleissä ja kirjautti tilastoihinsa kuusi maalia ja neljä maalisyöttöä. Hän oli ehdolla myös Englannin maajoukkueeseen kesäkuun Nations Leaguen lopputurnaukseen, mutta putosi ryhmästä kalkkiviivoilla.

– Meillä on täällä mahtava pelaajaryhmä, ja olen ollut osa sitä viimeisten kolmen vuoden ajan. Näen heitä joka päivä, ja on ilo pelata ja treenata heidän kanssaan joka viikko. Toivon, että voimme rakentaa heidän kanssaan jotain erityistä, Redmond hehkutti.

– Nämä ovat seuralle erittäin hyviä uutisia. Redmond on pelaaja, joka osoitti viime kaudella olevansa Southamptonille erittäin tärkeä. Tämä on valtava signaali seuralle ja meille kaikille siitä, että hän haluaa seurata tietämme. Tämä on hyvin positiivinen päivä meille, valmentaja Ralph Hasenhüttl puolestaan lisäsi.

Lähde: Sky Sports