Newcastlen keskikenttäpelaaja Sean Longstaff myöntää, että tämän kesän siirtohuhut saivat hänet ajoittain pois tolaltaan.

Longstaff, 21, oli pitkään yhdistettynä Manchester Unitediin. Sky Sportsin mukaan seurojen neuvottelut etenivät pitkälle, mutta Man United ei suostunut pulittamaan Newcastlen vaatimaa 50 miljoonan punnan siirtokorvausta.

– Välillä sitä saattaa hermostua ulkopuolisesta hälinästä. Minulle kävi kesällä hieman niin, kommentoi Longstaff NUFC TV:lle.

– On vaikeaa olla hermostumatta, kun näkee oman naamansa lehden etusivulla mihin ikinä meneekin tai laittaa television päälle, ja siellä puhutaan sinusta.

– Eivätkä he puhu mistään pienistä asioista, vaan asioista, jotka voivat muuttaa elämäsi.

Longstaff debytoi Newcastlen edustusjoukkueessa ja Valioliigassa viime kaudella. Hän ei ole vielä ehtinyt nousta tähdeksi, vaikka onkin oman kylän poika, joka on aloittanut uransa Newcastlessa. Longstaffin mukaan edes hänen naapurinsa ei tajunnut hänen pelaavan Newcastlessa, vaikka joukkuetta seuraakin.

– Hän luki sanomalehteä, ja Joelinton oli etusivulla. Hän pysäytti minut ja rupesi juttelemaan. Minä huomasin, ettei hän älynnyt minun pelanneen.

– Hän puhui siitä, miten hyvä Joe oli ja miten hyvä tulos Spursia vastaan oli. Hän käänsi sivua, ja lehdessä puhuttiin minusta. Minun oli pidäteltävä naurua, ja sitten hän jutteli minusta.

– Ajattelin mielessäni,että ”toivottavasti hän ei lyttää minua, toivottavasti hän ei hauku minua pystyyn”, mikä oli aika hauskaa, mutta hän sanoi joitain mukavia juttuja.