Bayern München matkustaa tänään Tottenhamin vieraaksi Pohjois-Lontooseen. Bayern voitti ensimmäisessä ottelussaan Belgradin Punaisen Tähden 3-0-lukemin, kun Spurs jäi puolestaan 2-2-tasapeliin Olympiacosin kanssa.

Bayern Münchenin päävalmentaja Niko Kovac on keskustellut joukkueiden kärkimiehistä tiistain huippuottelun alla. Kovacin mielestä Tottenhamin vaarallisin pelaaja Harry Kane kuuluu Bayernin Robert Lewandowskin kanssa maailman neljän parhaan keskushyökkääjän joukkoon.

– Harry Kanen taso Valioliigassa, sekä Englannin maajoukkueessa, puhuu puolestaan. Hän on sensaatiomainen pelaaja, Kovac kertoi maanantaina lehdistölle.

– Hän on pelaaja joka pystyy tehdä kaiken. Hän on hyvä pitämään palloa, hän on hyvä päällään. Ei ole mitään, mihin hän ei pystyisi.

– Hän on hyvin vahva kärki. Hän ja Lewandowski ovat varmaan maailman kolmen, neljän parhaan kärjen joukossa. Näin asia tällä hetkellä on.

– Kumpikin heistä on hyvin menestyksekäs tällä hetkellä, ja odotan innolla huomista (tiistaita). Aion jakaa joukkueelleni tietoja Harry Kanesta, mistä en kuitenkaan aio keskustella teidän kanssanne, Kovac kertoi pilke silmäkulmassa.

Kane on aloittanut kauden vahvasti, tehden kuusi maalia kahdeksaan otteluun. Lewandowskilla on puolestaan kasassa jo 12 täysosumaa yhdeksästä kamppailusta.