Uusi Valiocastin jakso on ulkona!

Erikoisjaksossa on vieraana suosikkiselostaja Tuomas Virkkunen. Virkkusta haastelee tuttu Valiocast-ääni, Valioliiga.comin toimituksen esimies Jaakko Perttilä.

Jaksossa ruoditaan selostamista ja Virkkusta monelta eri kantilta. Virkkunen muun muassa kertoo avoimesti siitä, mitä selostamisen varjopuoliin kuuluu. Tampereella asuva futisääni on selostanut viikonloppuisin ja arki-iltaisin futista yli 15 vuoden ajan. Selostukset tapahtuvat Helsingissä, joten viikonlopputöiden lisäksi kertyy ajamista aika lailla.

– Eikö koskaan tule mitta täyteen? Perttilä kysyy.

– Suoraan sanottuna vi*uttaa ajaa tuolla marraskuun loskapas*akeleissä yöllä, kun et uskalla ohittaa ketään ja körötellä siellä rekan takana yhdeksääkymppiä motarilla. Mutta se nyt vain on niin. Nykyään mietin myös paljon turvallisuuden kannalta, Virkkunen sanoo.

Kuuntele myös: Kaikki aiemmat Valiocastin jaksot täällä!

Perttilä ja Virkkunen keskustelevat myös kyllästymisestä. Kun jalkapalloa seuraa valtavasti päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, kyllästyykö siihen?

– Tunnen samalla lailla kuin sinäkin. Kyllä mulla on ollut noita jaksoja, Virkkunen sanoo.

– On ollut aikakausia, kun [jalkapallo] tulee korvista ulos. Jossain kohtaa mietin sitäkin, viekö tämä minulta intohimon ja motivaation. Olen käynyt kaikkea tällaista läpi päässäni.

Tuoreen jakson aiheet

  1. Mitä selostaminen vaatii ja miten siihen valmistaudutaan? (1:20 alkaen)
  2. Miten Virkkunen pyrkii kehittämään itseään selostajana? (20:14)
  3. Mistä Pedro-tarinassa oikein oli kyse? (32:53)
  4. Millainen Virkkusen polku on ollut tähän asti? (39:56)
  5. Mitä tulevaisuuden suunnitelmia Virkkusella on? (46:41)
  6. Virkkusen unohtumattomimmat ottelut ja kaikkien aikojen pelaajat (56:36)

Kuuntele Valiocastin tuore jakso alta. Voit kuunnella Valiocastin jaksoja Spotifyssa sekä Soundcloudissa, jonne pääset tästä.