Arsenal-kapteeni Granit Xhaka joutui eilen kannattajien kynsiin Emiratesilla.

Arsenal menetti 2-0 -johdon Crystal Palacea vastaan ja Xhaka otettiin vaihtoon hetki Crystal Palacen tasoitusmaalin jälkeen.

Xhaka ei ottanut vaihtokomennusta hyvin vastaan. Keskikenttäpelaaja heitti muun muassa kapteeninnauhansa maahan ja provosoitui kannattajien vihellyksistä osoittaen heille mieltään.

Arsenalia aikoinaan 13 vuoden ajan edustaneen Nigel Winterburnin mielestä Unai Emeryn on poistettava kapteeninnauha Xhakalta.

– Olin hyvin yllättynyt. Hän on Arsenalin kapteeni. Yllätyin suuresti, kun hän teki sen provosoivan liikkeen käsillään. Hän haukkui kannattajiaan. Et odota sellaista kapteenilta. Mielestäni Emeryn on siirrettävä hänet pois kapteenin tehtävistä. Emeryllä on viisi kapteenia käytössään, joten sen pitäisi olla helppo tehtävä, Winterburn kertoi talkSPORT:n haastattelussa.

– En ymmärrä sitä, miksi heillä on viisi kapteenia joukkueessa, enkä pidä siitä, että pelaajat voivat äänestää kapteenit keskenään. Päävalmentajan pitäisi valita yksi kapteeni. Minun mielestä on hyvin outoa, että heillä on viisi kapteenia.

Xhaka on Arsenalin ykköskapteeni. Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Özil, Alexandre Lacazette ja Héctor Bellerín toimivat Arsenalin kapteeneina, jos Xhaka ei ole kentällä.