Arsenal-legenda Ian Wrightin mielestä kapteeni Granit Xhakan, 27, tulisi pyytää lontoolaisseuran faneilta anteeksi sunnuntain käytöksensä johdosta.

Kotiyleisö buuasi sveitsiläiselle Xhakalle, kun tämä vaihdettiin pois kentältä ottelussa Crystal Palacea vastaan. Mies ensin elehti ja kiroili fanien suuntaan, otti sitten paitansa pois ja katosi pelaajatunneliin.

– En pidä siitä, että yhdellekään pelaajalle buuataan. Se ei ole hyvää aikaa kellekään pelaajalle. Kyse on kapteenista. Nyt luulen heidän olevan turhautuneita siihen, ettei hän juossut pois kentältä. Olen nähnyt, kun hänet on aiemmin vaihdettu pois ja hän on rynnännyt pois, Wright sanoi BBC:n Match of the Day 2 -ohjelmassa.

talkSPORT

@talkSPORT
Granit Xhaka vs #CPFC

🔄 Gets subbed off
👂 Cups ears to fans booing him
🤬 Tells fans to f**k off
👕 Pulls his shirt off
😳 Goes straight down the tunnel

Reminder: He’s their club captain

Wrightin mukaan Xhaka ärsytti faneja, jotka ovat tulleet katsomaan hänen pelejään neljän vuoden ajan ja olleet kärsivällisiä häntä kohtaan.

– Hänen pitäisi pyytää anteeksi. Tuo on kapteeni. Hänen olisi jo pitänyt pyytää anteeksi. Siinä on kaveri, jonka he ovat valinneet kapteeniksi.

Tykkimiesten ja Crystal Palacen kohtaaminen päättyi 2–2-tasalukemiin. Manageri Unai Emeryn mukaan Xhaka reagoi ”väärällä tavalla”, mutta nyt ei ole oikea hetki keskustella pelaajan tulevaisuudesta kapteenin tehtävässä.

Lähde: Football London