Manchester United oli lähellä nousta upeaan comeback-voittoon Sheffield Unitedia vastaan sunnuntain ainoassa Valioliiga-ottelussa.

Ole Gunnar Solskjærin miehistö oli 20 minuuttia ennen päätösvihellystä vielä 0-2-tappioasemassa, mutta nousi salamanomaisesti 3-2-voittoon. Oliver McBurnien viime hetkien maali kuitenkin tasasi pistepotin 3-3-tuloksen myötä. Manchester Unitedin sankareiksi nousivat akatemiakasvatit Brandon Williams, Mason Greenwood ja Marcus Rashford.

Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Sheffield United on ollut kova pala purtavaksi Englannin huippuseuroille. Joukkue on nujertanut tällä kaudella Evertonin ja Arsenalin, yltäen myös tasapeleihin Chelseaa ja Tottenhamia vastaan.

Manchester United ei myöskään onnistunut poistumaan Bramall Lanelta täyden pistepotin kanssa.

Varovaisen alun jälkeen ottelu lähti kunnolla käyntiin kymmenen minuutin kohdalla. John Lundstram laukoi ensiksi tulisen volleyn rangaistusalueen rajalta, mutta David De Gea venyi maalillaan maagiseen torjuntaan.

Tilanne jäi elämään, kun pallo ajautui torjunnan jälkeen vasemmalle laidalle. Seuraava keskitys tuli jo lähemmäs maalia, mutta David McGoldrickin pusku jäi taas espanjalaisvahdin hyppysiin.

Sheffield United oli kuitenkin saanut pelin nyt haltuunsa, ja 18. minuutin kohdalla painostamisen tuotti tuhoisaa tulosta. Lys Mousset paini Phil Jonesin pois pallolta rangaistusalueen oikeassa kulmassa, ja pelasi matalan syötön takaa saapuvalle Lundstramille. De Gea torjui keskikenttämiehen laukauksen eteensä, ja John Fleck tuikkasi reboundin maaliin.

12 - Manchester United have failed to keep a clean sheet in their last 12 top-flight away games, their worst streak since a run of 15 in the 1985-86 campaign. Leaky.

Manchester United ei onnistunut pääsemään millään mukaan peliin. 25 minuutin pelin kohdalla laukaukset olivat jo 5-0 kotijoukkueelle. Unitedin ensimmäinen laukaus nähtiin vasta 29. minuutilla, kun Anthony Martial sivalsi harmittoman maannuoliaisen Simon Mooren hanskoihin.

Ensimmäinen puoliaika tuli päätökseen Sheffield Unitedin johdossa, ja toisella jaksolla manchesterilaisten kuoppa syveni entisestään.

Kun toista puoliaikaa oli takana vain seitsemän minuuttia, Sheffield United siirtyi 2-0-johtoon Lys Moussetin maalilla. Mousset riisti pallon Andreas Pereiralta keskellä kenttää, käynnistäen saman tien Sheffieldin vastahyökkäyksen.

Ensimmäisen maalin tehnyt Fleck pelasi pallon Moussetille, joka kuljetti vapaasti rangaistusalueen edustalle. Ranskalaishyökkääjä tähtäsi ja laukoi tarkan laukauksen oikeaan alakulmaan boksin ulkopuolelta. Kyseessä oli jo hänen neljäs maalinsa Sheffield Unitedin paidassa.

4 - Lys Mousset now has more goals in 10 Premier League appearances for Sheffield United (4) than he managed in 58 games for Bournemouth (3). Cherished.

Chris Wilderin harmiksi Mousset loukkaantui 67 minuutin pelin jälkeen, ja joutui jättämään kentän. Sheffield United keskittyi sen jälkeen johtonsa säilyttämiseen, mutta päästi maalin hetkeä myöhemmin. Manchester United sai pelin viimein haltuunsa ja aloitti loppukirinsä aikaisin.

Manchester Unitedin laitahyökkääjä Daniel James keskitti pallon boksiin oikealta laidalta. Peliväline pomppi Sheffield-puolustajien kautta takatolpan tienoille, mistä akatemiakasvatti Brandon Williams viimeisteli pelivälineen maaliin.

Sheffield United oli nyt ensimmäistä kertaa hätää kärsimässä. Manchester United hyödynsi tilanteen, ja 77 minuutin kohdalla peli oli taas tasan. Rashford löysi kauniilla keskityksellään vaihdosta sisään tulleen Mason Greenwoodin, joka tuikkasi pelivälineen maaliin. Kyseessä oli hänen uransa ensimmäinen maali Valioliigassa, kuten myös Williamsin.

2 - Manchester United have had two teenagers score in a Premier League game for the first time since October 2005 against Sunderland (Wayne Rooney and Giuseppe Rossi). Adolescent.

Vain kahta minuuttia myöhemmin Manchester United löysi tiensä johtoon, kun Marcus Rashford viimeisteli vieraiden upean hyökkäysliikeen tyynesti tyhjiin Jamesin syötöstä. Manchester United oli noussut kahden maalin takaa-ajoasemasta johtoon alle seitsemässä minuutissa.

Peli ei kuitenkaan ollut vielä ohitse, vaan Sheffield United taisteli tiensä pisteille pelin viimeisillä hetkillä. Callum Robinson nosti pallon Oliver McBurnielle maalin edustalla, ja hyökkääjä laukoi pallon tulisesti sisään De Gean kautta.

Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla tehty osuma tarkistettiin vielä VAR:n avulla, sillä pallo näytti osuneen McBurnieta käteen. Hidastukset kuitenkin osoittivat, että pallo kävi vain maalintekijän rinnassa. Ottelu päättyi 3-3-tasapeliin.

3 - Sheffield United are the first newly-promoted side to score three or more goals in a Premier League match against Manchester United since Leicester in September 2014 (5-3). Resolve.