Manchester United vieraili torstaina Astanan isännöitävänä Eurooppa-liigan lohkovaiheen viidennellä ottelukierroksella. Astana voitti ottelun lopulta maalein 2-1.

Ottelussa ei ollut Manchester Unitedille sen suurempaa panosta, koska seura oli varmistanut jo edellisellä kierroksella jatkopaikkansa. Toisaalta Manchester United ei ole varmistanut lohkovoittoaan.

Ole Gunnar Solskjaer peluutti ottelussa useampaa Manchester Unitedin B-joukkueen pelaajaa.

OptaJoe

@OptaJoe
7 - Seven of the starting XI for Manchester United in their UEFA Europa League game vs FC Astana this afternoon were born after their 1999 UEFA Champions League final victory against Bayern Munich. Ridiculous.

Jesse Lingard vei Manchester Unitedin johtoon ottelun alussa. Astana nousi toisella jaksolla tasoihin ja johtoon vain muutaman minuutin sisällä. Dmitri Shomko toi Astanan rinnalle ja hetkeä myöhemmin pallo kimposi Di’Shon Bernardista Manchester Unitedin maaliin.

Astanalle kyseessä oli lohkovaiheen ensimmäiset pisteet. Hollantilainen AZ Alkmaar nousee Manchester Unitedin edelle lohkossa voittamalla omassa ottelussaan jo jatkomahdollisuudet menettäneen Partizanin.