Chelsean manageri Frank Lampard on kertonut suunnitelmistaan tammikuun siirtoikkunalle CAS:n lyhennettyä seuran siirtokieltoa perjantaiaamuna (Lue lisää).

Lampard on tyytyväinen nykyiseen joukkueeseensa, joka on suoriutunut kesän siirtokiellosta huolimatta erittäin hyvin. Chelsea on 15 ottelukierroksen jälkeen neljäntenä Valioliigassa ja yhden voiton päässä Mestarien liigan pudotuspelipaikasta.

Lampard, 41, ei ole vielä käynyt vakavia keskusteluita uusista pelaajahankinnoista seurajohdon kanssa, koska se ei ole ollut vielä aiheellista.

– Mitään merkittävää [emme ole vielä päättäneet], koska siitä ei ole kannattanut keskustella ennen lopullisen päätöksen selkeytymistä. Seura on tehnyt töitä muualla, edistäen tapausta, ja minä olen tehnyt kovasti töitä tulosten eteen kentällä, Lampard kertoi lehdistölle lauantain Everton-kamppailun alla.

The Telegraphin mukaan Lampardilla on käytössä peräti 150 miljoonan punnan siirtokassa tammikuuta varten. Chelsean kerrotaan olevan erittäin kiinnostuneita Dortmundin Jadon Sanchosta, Leicesterin Ben Chilwellistä ja Crystal Palacen Wilfried Zahasta.

Lampard ei kuitenkaan vastannut kysyttäessä näihin huhuihin. Hän on tyytyväinen nykyiseen joukkueeseensa, mutta valmis vahvistamaan sitä tilaisuuden auetessa.

– En aio istua tässä ja mennä liian pitkälle näiden [huhujen] kanssa. Aiomme katsoa missä olemme, koska kuten sanoin, olen tyytyväinen joukkueeseeni, minusta meillä menee hyvin. Isossa kuvassa kaikki toimii todella sulavasti.

[readmore from=Chelsea]

– Se [ostammeko ketään] riippuu pelaajasta. Meidän on pidettävä joukkue tasapainossa, ja sen on tunnuttava oikealta. Ei ole väliä, onko kyseessä tammikuu vai heinäkuu.

– Aion viedä tätä seuraa eteenpäin. Mutta en tee mitään yksin. Minulla on hyvin avoin keskustelu Marina [Granovskaian] (Chelsean siirtotoiminnasta vastaava seurajohtaja) kanssa. Se tulee olemaan haaste ja toivottavasti onnistumme.

– Ihmisten antaman arvostuksen tulisi mennä koko ryhmälle. Haluan enemmän, haluan olla korkeammalla taulukossa. Jos meillä on mahdollisuus vahvistaa [joukkuetta], niin sitten me aiomme yrittää sitä.