Sky Sportsin mukaan Everton haluaa Kiinan pääsarjassa pelaavaa Shanghai SIPG:iä valmentavan Vitor Pereiran uudeksi päävalmentajakseen.

Everton on halukas korvaamaan Marco Silvan Pereiralla. Everton tiedotti torstai-iltana antaneensa potkut Silvalle. Silva ehti valmentaa Evertonia puolentoista vuoden ajan, mutta sai potkut surkean syyskauden seurauksena. Everton on parhaillaan Valioliigassa putoamisviivan alapuolella.

Lehden mukaan Pereira on yksi Evertonin neljästä vaihtoehdosta. Vaihtoehtoihin kuuluu myös seuran entinen päävalmentaja David Moyes.

Skyn mukaan Pereira on valmis kuuntelemaan Evertonin tarjousta. Everton harkitsi Pereiran palkkaamista jo vuonna 2013, kun Moyes siirtyi seurasta Manchester Unitedin peräsimeen, mutta Everton päätyi silloin Pereiran sijasta Roberto Martíneziin.

Evertonin tarjous ei ole ainoa Pereiran työpöydällä sijaitseva työtarjous, sillä luotsi on saanut myös Shanghai SIPG:ltä jatkosopimustarjouksen. Jatkosopimus toisi Pereiralle peräti noin 35 miljoonan euron vuositulot.