Norwich Cityn markkinointiosaston marraskuinen visiitti Helsinkiin oli menestys. Seura tienasi yhden viikonlopun aikana yli 52 000 euroa Teemu Pukki-aiheisella fanituotemyynnillä Kampin kauppakeskukseen pystytetyssä pop up-myymälässä.

Temppu oli historiallinen, sillä Norwich ei ollut koskaan aiemmin toteuttanut vastaavaa tempausta yhden pelaajan siivittämänä. Pukin ympärille rakennettu markkinointitemppu oli enemmän kuin onnistunut.

Lue lisää aiheesta täältä.

”Suomen-valloitus” ei jäänyt siihen, vaan Valioliigaan täksi kaudeksi nousseen seuran edustajat esittelivät tiistaina Helsingin Unioninkadulla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa uusia suunnitelmiaan maamme varalle. Seuran edustajat vakuuttivat MTV:n mukaan panostuksen jatkuvan Suomessa siitä huolimatta, vaikka kahdeksan valioliigamaalia tällä kaudella pyssyttänyt suomalaiskärki Pukki, 29, myytäisiinkin muuhun seuraan tammikuun siirtoikkunassa.

Norwich jatkaa Suomessa oheistuotteiden myyntiä, ja sen lisäksi seuran markkinointipuolen edustajat selvittävät parhaillaan mahdollisia yhteistyökuvioita suomalaisten yritysten kanssa.

Tämän lisäksi Norwich alkaa järjestää myös juniorien jalkapalloleirejä Suomessa. Ensimmäiset leirit ovat luvassa jo ensi kesäkuussa Eerikkilän harjoituskeskuksessa. Sen lisäksi Norwich suunnittelee pystyvänsä järjestämään leirin myös Pukin synnyinkaupungissa Kotkassa.

– Haluamme antaa nuorille pelaajille mahdollisuuden harjoitella Norwich Cityn valmentajien alaisuudessa ja kokea, millaista on olla osa valioliigajoukkuetta sekä seurata Teemu Pukin jalanjälkiä, Norwichin markkinoinnin kehittämispäällikkö Ben Tunnell kertoi MTV:n mukaan.

– Leirin päätteeksi palkitsemme parhaat ja viemme heidät Englantiin harjoittelemaan Norwich Cityn edustusjoukkueen olosuhteisiin ja tapaamaan Teemua. Harjoitusleirit ovat luonnollinen jatkumo meille. Toivottavasti löydämme sieltä uuden Teemu Pukin.

Pukki tuskin ehtii tervehtimään junioreita paikan päälle ainakaan kesäkuussa, sillä hän pelaa Huuhkajien kanssa EM-lopputurnauksessa. Suomi avaa kisaurakkansa 13. kesäkuuta Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa ja kohtaa kahdessa muussa lohkovaiheen ottelussa Venäjän (17.6.) ja Belgian (22.6.) Pietarissa.