Tammikuu lähestyy ja siirtohuhujen määrä kasvaa.

Manchester United on vahvasti mukana huhumyllyssä, eikä ihme, sillä seura tiettävästi hakee vahvistuksia. Tuoreimpien tietojen mukaan United on kiinnostunut hankkimaan Barcelonan Jean-Clair Todibon. Asiasta kertoo paikallinen lehti Sport, jonka mukaan Todibon perässä ovat vahvasti myös Everton ja Southampton.

Todibo on 19-vuotias toppari, jonka Barcelona osti miljoonalla eurolla ranskalaisesta Toulousesta viime tammikuussa. Nokkimisjärjestyksessä Todibo on vasta neljäntenä ja hän on päässyt kentälle vain viisi kertaa Barca-uransa aikana.

Barcelona olisi valmis myymään Todibon, etenkin kun seura uskoo saavansa pelaajasta 20 miljoonaa euroa. Se tarkoittaisi, että pelaajan arvo olisi vajaassa vuodessa 20-kertaistunut, vaikka pelejä on siis kertynyt vain viisi.

Asetelmaan sisältyy yksi mutta. Barcelona edelleen uskoo Todibon kehitykseen ja haluaisi siksi ehdottomasti sisällyttää siirtoon takaisinosto-option. Sitä taas Man United ei missään nimessä haluaisi. Tässä vaiheessa ei tiedetä, olisivatko esimerkiksi Everton tai Southampton valmiita moiseen pykälään.