Arsenalin hyökkääjälupaus Edward ”Eddie” Nketiah jää lontoolaisseuraan loppukaudeksi, vaikka hänen uskottiin lähtevän uudestaan lainalle, kertovat The Athletic ja BBC.

Nketiah, 20, vietti kauden ensimmäisen puoliskon lainalla Mestaruussarjan Leedsissä, jolle hän teki 19 ottelussa yhteensä viisi maalia. Hänen peliaikansa jäi kuitenkin vähäiseksi, joten Arsenal kutsui hänet takaisin aiemmin tässä kuussa.

Englannin nuorten maajoukkueissa maaleja tykittäneen Nketiahin perässä on ollut viime viikkoina useampikin seura Mestaruussarjasta, kuten Bristol City, Nottingham Forest ja Sheffield Wednesday. Toisen sarjatason joukkueet kävivät hänestä kovaa kilpailua jo viime kesänä.

Arsenalin uusi päävalmentaja Mikel Arteta on kuitenkin pitänyt näkemästään, kun hän on seurannut Nketiahia harjoituksissa, ja haluaa nyt pitää hänet käytettävissään.

Tykkimiehet saattaakin tarvita lähiaikoina lisää tulivoimaa, sillä kapteeni Pierre-Emerick Aubameyang kärsii kolmen ottelun pelikieltoa ja Alexandre Lacazette on jäänyt maaleitta kuudessa edellisessä pelissään.

Nketiah on pelannut Arsenalin edustusjoukkueessa 19 ottelua ja tehnyt kolme maalia. Hän on edustanut Tykkimiehiä vuodesta 2015 lähtien jätettyään Chelsean organisaation.

LUE MYÖS: