Manchester United on päässyt Sporting Lissabonin keskikenttäpelaajan Bruno Fernandesin kanssa yhteisymmärrykseen henkilökohtaisista ehdoista, kertoo The Telegraph.

Diilin toteutuminen on enää kiinni siitä, pääsevätkö seurat sopuun siirtosummasta.

Sporting toivoi aluksi saavansa 25-vuotiaasta Fernandesista noin 80 miljoonaa euroa, mutta United yrittää tinkiä hintaa alas noin 60 miljoonaan euroon. Portugalilaisseura saattaa joustaa hintapyynnössään talousvaikeuksiensa takia, mutta Sporting haluaisi rahallisen korvauksen lisäksi vaihtokaupassa pelaajan lainalle tai pysyvällä sopimuksella.

Muun muassa Cristiano Ronaldon edustava Jorge Mendes on toiminut neuvotteluissa välikätenä. Hän oli keskiviikkona paikan päällä seuraamassa, kun Manchester United voitti FA Cupissa 1-0 Wolverhamptonin, jonka kanssa hän on tiiviissä väleissä.

Sporting pelaa huomenna, perjantaina, Lissabonin paikallispelissä Benficaa vastaan ja toivoo, että Fernandes ei ole vielä lähtenyt.

Viime viikonloppuna Sportingin päävalmentajalta Jorge Silasilta kysyttiin, onko Fernandes hänen käytettävissä pääkaupungin derbyssä.

– En voi taata mitään, koska en tiedä. Bruno on iso pelaaja ja hänen kaltaisia pelaajia kohtaan on yleensä paljon kiinnostusta. En halua ajatella sitä, mutta minun on ruvettava pohtimaan vaihtoehtoja siltä varalta, että Bruno lähtee. Toivottavasti niin ei käy, mutta meidän on ruvettava miettimään sitä, vastasi Silas Telegraphin mukaan.

Fernandes on pelannut Sportingin edustusjoukkueessa 134 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 63 osumaa ja syöttänyt 51. Aiemmin urallaan hän on pelannut myös italialaisissa Novarassa, Udinesessa ja Sampdoriassa sekä kotimaassaan Boavistan joukkueessa.