Ole Gunnar Solskjær on vahvistanut, että Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Marcus Rashford tulee olemaan poissa pelikentiltä vähintään kuusi viikkoa selkävamman takia.

Rashford loukkasi selkänsä keskiviikon FA Cup -ottelussa Wolverhamptonia vastaan, eikä pystynyt osallistumaan sunnuntain Liverpool-kamppailuun. Juuri ennen ottelun alkua Solskjærilta kysyttiin tarkempaa tietoa Rashfordin vammasta.

– En odottaisi häntä takaisin seuraavien viikkojen aikana. Keskikauden tauko? En usko, että näemme hänen palaavan siihen mennessä, Solskjær kertoi Sky Sportsille ennen Liverpool-ottelua.

The Timesin päätoimittaja Henry Winter puolestaan uutisoi ottelun aikana, että Rashfordin selkävamma on itseasiassa entistä vakavempi. Hänen mukaansa Rashford kärsi jo aiemmin yhdestä rasitusmurtumasta ja nilkkavammasta, joiden kanssa hän on pelannut kivusta huolimatta.

Henry Winter

@henrywinter
Rashford was carrying a single stress fracture in his back, now has a double stress fracture after Wolves game. Expected to be out for 2-3 months. Also has piece of floating bone in his ankle requiring non-intrusive surgery to remove. Been playing thru immense pain to help #mufc

Winterin mukaan Wolverhmapton-ottelun kolaus on kuitenkin pahentanut tilannetta niin paljon, että hyökkääjän sairasloma saattaa venyä jopa kolmen kuukauden mittaiseksi. Solskjær palasi asiaan ottelun päätyttyä (Lue otteluraportti).

– Hän kärsi pahan loukkaantumisen. Se on rasitusmurtuma mikä Wolves-ottelusta tuli, ja sitä hänellä ei ole ollut aiemmin. Se tapahtui silloin, Solskjær kertoi Skylle.

– Se on huonoa tuuria Marcukselle. Hän tulee olemaan poissa jonkin aikaa. Hän ei tule palaamaan ennen kuin vasta keskikauden tauon [helmikuun puolessa välissä] jälkeen.

– En ole varma kuinka pitkään hän tulee olemaan sivussa – en ole lääkäri – mutta yleensä rasitusmurtumasta parantuu kuudessa viikossa, jonka jälkeen hän todennäköisesti tarvitsee vielä erikseen kuntouttamista.

Artikkelia Päivitetty 19.01.2020 kello 22:01 – Juttuun lisätty Solskjærin kommentit myös pelin jälkeen