Manchester United kohtaa sunnuntaina Tranmere Roversin FA Cupin neljännellä kierroksella. Ottelu pelataan Ykkösliiga-seura Tranmeren kotistadionilla Prenton Parkilla, missä pelaajien nilkat voivat joutua koville huonokuntoisen nurmialustan takia.

Tranmere eteni FA Cupissa jatkoon viime torstaina, kun se yllätti Watfordin samaisella kentällä joukkueiden välisessä uusintaottelussa. Nyt vastaan asettuu Ole Gunnar Solskjærin Manchester United, joka pudotti viime kierroksella Wolverhamptonin.

Mark Ogden

@MarkOgden_
The pitch that awaits Manchester Utd on Sunday if Tranmere beat Watford tonight...😬

Manchester United on joutunut kamppailemaan useiden loukkaantumisten kanssa kuluvan kauden aikana. Tälläkin hetkellä Solskjærin miehistöstä puuttuu peräti seitsemän pelaajaa, kun pitkäaikaistan sairaslomalaisten Scott McTominayn, Paul Pogban ja Marcos Rojon rinnalle liittyi myös joukkueen tähtihyökkääjä Marcus Rashford.

Tästä syystä Solskjær toivookin, että hänen pelaajansa pystyvän sopeutumaan Prenton Parkin haastaviin olosuhteisiin ja välttymään vammoilta.

– Kenttä ei ole hyvässä kunnossa, mutta tilanne on sama meille molemmille. Pelaajien on vain oltava keskittyneitä ja valmistautuneita, turvetta on kaikkialla, Solskjær kertoi lyhyesti talkSPORTin mukaan.

Manchester Unitedin ja Tranmeren välinen ottelu alkaa sunnuntaina kello 17:00 Suomen aikaa.