Siirtoikkunan viimeinen päivä alkaa näyttää jännittävältä suomalaisnäkövinkkelistä.

The Independent -lehti kertoo, että Teemu Pukki on Manchester Unitedin hankintalistalla. United hakee lehden mukaan edelleen hyökkääjää Ole Gunnar Solskjærin tämänpäiväisistä puheista huolimatta. Listalla on muitakin nimiä, kuten Dries Mertens.

United on Independentin mukaan tiedustellut Mertensin saatavuutta, mutta Napoli ei aio hyökkääjästään luopua. Saman viestin United on tiettävästi saanut Norwichilta, joka pitää Pukkia elintärkeänä Valioliigassa pysymisen kannalta.

Mertensin ja Pukin lisäksi listalla ovat PSG:n Edinson Cavani, Bournemouthin Joshua King, Southamptonin Danny Ings, Shanghai Shenhuan Odion Ighalo ja Dalian Yifangin Salomón Rondón.

Unitedilla tuli kiire hankkia uusi hyökkääjä, kun Marcus Rashford loukkaantui. Pahimmillaan Rashfordin koko loppukausi voi olla vaarassa, sillä mies kärsii selän rasitusmurtumasta.

Siirtoikkuna umpeutuu tänään perjantaina kello 23 Britannian aikaa, joten Unitedilla on melkoinen hoppu. Näin viime tipassa siirron tekeminen lienee lähes mahdotonta, ellei United tarjoa pelaajasta reilua ylihintaa.

Voit seurata siirtoikkunan Deadline Dayta reaaliaikaisesti live-seurannassamme!