Siirtohuhuissa lähes päivittäin pyörivä Jadon Sancho on yksi maailman parhaista nuorista pelaajista, toteaa Sky Sportsin asiantuntija ja kolumnisti Jamie Carragher.

Entisen Liverpool-puolustajan mukaan ei ole mikään ihme, että suurseurat taistelevat 19-vuotiaasta englantilaisesta. Sancho on ollut Borussia Dortmundissa häikäisevän hyvä.

– Sancho on tällä hetkellä yksi maailman parhaimmista nuorista pelaajista, varsinkin kun katsot hänen todellisia tilastojaan Borussia Dortmundissa, Carragher sanoo.

Sanchon tilastot ovat kieltämättä ihailtavaa katseltavaa. Bundesliigassa nuorukainen on tehtaillut 19 ottelussa 12 maalia ja antanut 13 maaliin johtanutta syöttöä. Mestareiden liigassa englantilainen on puolestaan tehnyt kuudessa kamppailussa kaksi maalia ja tarjoillut kaksi maalisyöttöä.

– Uskon, että hän tulee valitsemaan jonkun Valioliigan suurseuroista. Vaikka hinta tulee saamaan silmän kostumaan (jopa 120 miljoonaa?), niin ajanmyötä se tulee näyttämään edulliselta. Hänestä saa hyvän pelaajan 10:ksi vuodeksi, mikäli vain pitää hänet seurassa, Carragher toteaa.

Samalla hän kertoo uskovansa, että Sancho voisi tehdä Valioliigassa yhtä kovaa jälkeä kuin Bundesliigassakin.

– Jos ajattelet Raheem Sterlingin kehittymistä Manchester Cityssä, niin jotain vastaavanlaista voi tapahtua. Vaikuttaa siltä, että hän voi olla uusi Raheem Sterling maali- ja syöttötilastojen valossa.