Sky: Englannin hyökkäyskomeetta siirtyy ensi kesänä – mutta ei aivan pikkusummalla

© Kuva: Getty Images

Sen jälkeen kun Jadon Sancho siirtyi Borussia Dortmundiin kesällä 2017, on pelaajan elämässä tapahtunut paljon. Ensinnäkin hänestä tuli täysi-ikäinen; vuosia on edelleen mittarissa vasta 19. Toiseksi, portit Englannin A-maajoukkueeseen avautuivat – otteluita Gareth Southgaten ryhmässä on nyt koossa 11, tehtyjä maaleja kaksi.

Edellä mainitut, sekä edesottamukset Dortmundissa huomioiden, ei ole ihme että lontoolaissyntyistä laituria havittelee ryhmäänsä useampikin englantilaismanageri. Manchester Unitedin ja Chelsean sanotaan olevan näistä kärkipäässä. Sancho siirtyi Saksaan Manchester Citystä, jolla on sopimuksen nojalla sanansa sanottavana seuraavaankin siirtoon.

Skyn reportteri Jesco von Eichmannin mukaan laukkujen pakkaaminen lähestyy.

– Hän tulee jättämään Borussia Dortmundin ensi kesänä, se on varmaa. Seurajohtaja Michael Zorc sanoi minulle viime viikolla, ettei tarjouksia ole tehty. Tänään kysyin aiheesta uudelleen, ja hän vain hymyili.

Mikä tahansa seura Sanchon seuraavaksi haluaakaan, on sen tietojen mukaan oltava valmis pulittamaan tästä vähintään 100 miljoonaa puntaa, eli lähemmäs 120 mijoonaa euroa.