Atlético voitti tiistaina Liverpoolin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Madridissa maalein 1-0.

Otteluparin toinen osa pelataan Anfieldilla 11. maaliskuuta. Atlético sai tiistaina hyvän tuloksen, mutta loistavaa kautta pelaava Liverpool lähtee silti suosikkina toiseen osaan jatkopaikkaa ajatellen.

Atléticon seurapresidentti Enrique Cerezo vitsaili keskiviikkona Anfieldin kustannuksella. Anfieldilla Atléticon otteluita seuraamassa käynyt Cerezo muistaa edelleen stadionin kunnon. Cerezon mielestä Anfieldilla ei pelattaisi ottelun ottelua, jos stadion tarkastettaisiin.

– Olen käynyt siellä muutaman kerran katsomassa Atléticon otteluita. Anfield on uskomaton stadion, mutta vanha sellainen. Jos UEFA:n tarkastajat tekisivät perusteellisen tarkistuksen, ei siellä siinä tapauksessa pelattaisi otteluakaan, Cerezo nauroi.