Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt sarjanousija Norwich on jälleen kokenut yhden takaiskun. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke kertoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, että laitapuolustaja Sam Byram ei pysty pelaamaan enää tällä kaudella takareisivamman takia.

Byram, 26, oli Kanarialintujen avauskokoonpanossa viime lauantaina sarjapelissä Liverpoolia vastaan, mutta joutui tulemaan loukkaantumisensa takia vaihtoon jo vajaan puolen tunnin kohdalla.

Hän on jo käynyt leikkauksessa, josta toipumiseen menee noin neljä kuukautta. Näin ollen Byramin pelit ovat tämän kauden osalta ohi.

Byram siirtyi Norwichiin viime kesänä West Hamista 830 000 euron korvausta vastaan. Hän on pelannut tällä kaudella 20 ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Norwich pelaa seuraavan ottelunsa ensi sunnuntaina Wolverhamptonia vastaan. Byramin lisäksi ottelusta saattavat olla sivussa toppari Christoph Zimmermann, joka loukkasi niin ikään takareittään Liverpoolia vastaan, sekä laitahyökkääjä Onel Hernández, joka sai iskun polveensa keskiviikon harjoituksissa.

Norwichin sairastuvalta kuuluu kuitenkin vaihteeksi myös hyviä uutisia. Viime elokuussa kauden toistaiseksi ainoan ottelunsa pelannut toppari Timm Klose on liittymässä lähiaikoina takaisin joukkueen harjoitusvahvuuteen.

Kanarialinnut on Valioliigan sarjataulukossa viimeisenä, seitsemän pisteen päässä putoamisviivasta, kun 12 kierrosta on pelaamatta.