Manchester United tavoittelee yhä Birminghamin keskikenttäpelaajaa Jude Bellinghamia, jonka perässä on myös Borussia Dortmund.

Viime kesäkuussa 16 vuotta täyttänyt Bellingham on pelannut tällä kaudella Mestaruussarjassa 32 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä neljä maalia ja syöttänyt kolme.

Birmingham haluaisi pitää kasvattinsa riveissään, mutta se vaikuttaa tällä hetkellä epätodennäköiseltä vaihtoehdolta. Bellingham saa allekirjoittaa ammattilaissopimuksen vasta ensi kesänä, kun hän täyttää 17. Hänen nykyinen diilinsä ulottaa vain ensi kauden loppuun.

Tilanne on varsin samanlainen kuin pari kuukautta sitten, kun Manchester United ja Borussia Dortmund taistelivat Erling Braut Hålandista, joka siirtyi lopulta Saksaan. Norjalaishyökkääjä lensi Saksaan agenttinsa Mino Raiolan kanssa tutustumaan Dortmundiin ja RB Leipzigiin, jotka neuvottelivat hänen kanssaan ja esittelivät hyökkääjälupaukselle tilojaan.

Manchester United on turvautunut Bellinghamin kanssa samaan taktiikkaan. Nuorukainen kuvattiin maanantaina lähtemästä Unitedin harjoituskeskuksesta vanhempiensa kanssa. Hetkeä myöhemmin manchesterilaisten varapuheenjohtaja Ed Woodward poistui Carringtonista.

Telegraphin mukaan myös Unitedin legendamanageri Sir Alex Ferguson ja siirtoneuvottelija Matt Judge olivat esittelemässä seuran tiloja Bellinghamille.

Birmingham ja Dortmund ovat useiden lähteiden mukaan päässeet sopuun 35 miljoonan euron siirtokorvauksesta, mutta The Athletic kertoo, että Bellingham ei ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan.

UtdDistrict

@UtdDistrict
📸| Jude Bellingham and his parents have been spotted leaving Carrington shortly before Ed Woodward and Matt Judge. #mufc [Sun]