Hyökkääjälegenda Michael Owenin mielestä Arsenalin ei tarvitse olla liian huolissaan Pierre-Emerick Aubameyangin mahdollisesta lähdöstä, kun seurassa on Edward Nketiahin ja Gabriel Martinellin tasoihia huippulupauksia.

Tykkimiehiä kipparoivan Aubameyangin, 30, sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, ja hän saattaa jättää seuran jo tulevana kesänä. Gabonilaiskärki on Arsenalin tämän kauden paras maalintekijä 20 osumallaan.

Toisena tilastossa on 18-vuotias Martinelli, joka on osunut puiden väliin kymmenen kertaa. Kauden ensimmäisen puoliskon Mestaruussarjan Leedsissä pelannut Nketiah, 20, on tehnyt lainapestinsä jälkeen seitsemään otteluun yhteensä kolme maalia.

Owenin mukaan Arsenalin ei tarvitse siis etsiä maalintekijöitä kaukaa, jos Aubameyang jättää seuran.

– Minusta Arsenalilla on hyvä juttu meneillään [päävalmentaja] Mikel Artetan alaisuudessa, kommentoi Owen Premier League Productionsin haastattelussa.

– Lisäksi heillä on mukava sekoitus. He ovat nostaneet muutaman nuoren joukkueeseen. Nketiah ja Martinelli tekevät vielä maalejakin.

– Ei sitä ikinä tiedä, jos jompikumpi heistä kehittyy Aubameyangin kaltaiseksi pelaajaksi, joka tekee yli 20 maalia kaudessa ja on painonsa arvoinen kullassa.

– Se on massiivinen bonus, jos tuollaisia kavereita löytyy omasta akatemiasta.