Manchester Unitedin entinen kärkimies Dimitar Berbatov arvelee, etteivät Bruno Fernandes ja Paul Pogba välttämättä pysty pelaamaan yhdessä, koska he ovat liian samankaltaisia pelaajia.

Tammikuussa Old Traffordille hankittu Fernandes ei ole vielä ollut samaan aikaan kentällä Pogban kanssa, koska ranskalainen on ollut sivussa nilkkavamman takia.

– En tiedä, voivatko Fernandes ja Pogba pelata yhdessä. Fernandesista on tullut nopeasti käänteentekevä pelaaja Unitedille, Berbatov sanoo vedonlyöntiyhtiön haastattelussa.

Hänen mukaansa Unitedin pelaajat pelaavat mieluusti Fernandesin kautta, sillä tämä pystyy luomaan tilanteita kuin tyhjästä. Pogbalta löytyy samoja ominaisuuksia.

– He ovat samankaltaisia pelaajia, molemmat pallon kanssa riittävän älykkäitä miettiäkseen kolme askelta eteenpäin, bulgarialainen kommentoi.

– Joskus jalkapalloilijat ovat liian samankaltaisia pelatakseen yhdessä. Toivon kuitenkin, ettei tämä tapaus ole sellainen, koska Fernandesin ja Pogban pelatessa samalla keskikentällä Unitedin voisi olla erittäin mielikuvituksekas joukkue, joka yllättäisi vastustajat ensi kaudella tai jopa aiemmin.

Lähde: Mirror