Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke varoittaa, että Valioliiga-seurojen havittelema tähtilaituri Jadon Sancho ei vaihda maisemaa halvalla.

Englannin A-maajoukkueessa 11 kertaa esiintynyt Sancho, 20, on noussut supertähdeksi Saksassa siirryttyään Dortmundiin kesällä 2017 Manchester Cityn organisaatiosta. Sancho on pelannut kuluvalla kaudella 35 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 17 maalia ja syöttänyt 19.

[readmore from=Jadon-Sancho]

Hänen uskotaan olevan yksi tulevan siirtoikkunan kuumimmista nimistä. Sanchon potentiaaliseksi siirtosummaksi on arvioitu vähintään sata miljoonaa euroa, mutta vallitsevan koronavirustilanteen uskotaan laskevan pelaajista maksettavia korvauksia. Watzke on kuitenkin painottanut, että Dortmundin ei tarvitse luopua kultakimpaleestaan alennettuun hintaan.

– Me sanoimme jo ennen koronaviruksen leviämistä, että me haluaisimme pitää Jadonin täällä. Pelaajan tahtoa on kuitenkin aina kunnioitettava, kommentoi Watzke Bild am Sonntagille.

– Haluan tehdä selväksi, että yhdenkään rikkaan seuran on turha kuvitella, että he voivat varastaa pelaajamme tämän kriisitilanteen aikana. Meidän ei tarvitse myydä ketään alle heidän arvonsa.

Sanchon ja Borussia Dortmundin sopimus päättyy kesällä 2022.