Manchester Unitedin entinen huippuhyökkäjä Dimitar Berbatov teki kuuluisan hattutempun Old Traffordilla, kun hänen kolmas osumansa pelin 84. minuutilla ratkaisi Unitedille 3-2-voiton Liverpoolia vastaan kauden 2010-11 North-West Derbyssä.

Bulgarialaishyökkääjä vei joukkueensa 2-0-johtoon upealla saksipotkumaalilla, mutta Steven Gerrardin osumat toivat Liverpoolin tasoihin. Siitä huolimatta Berbatov tiesi, että peli oli yhä täysin voitettavissa.

– Me teimme aina maaleja viimeisillä minuuteilla. Pallo oli ilmassa. Tiesin että jotain on tapahtumassa, pystyin haistamaan sen, Berbatov muisteli hetkeä ennen John O’Shean keskityksen puskemista maaliverkon perukoille.

GOAL

@goal
Since it's Bulgaria's Independence Day... How about a Dimitar Berbatov special? 😎

– Olin niin itsevarma sinä päivänä, olin varma että jos saisin vielä yhden maalipaikan, tekisin siitä maalin.

– Hyökkääjänä sinun on löydettävä tilaa boksista. Vaikka boksissa oli siinä tilanteessa paljon, paljon pelaajia, jos tiedät missä seistä, missä tila tulee olemaan, missä asennossa olla… joskus pallo tulee sinulle. Tällä kertaa kävi niin.

– Sheasy keskitti pallon, ajoitin hyppyni yhden sekunnin ennen [Jamie] Carragheria, jonka jälkeen se oli niin helppoa päästä palloon kiinni, puskea se sisään ja tehdä maali.

Dimitar Berbatov puski pallon Liverpoolin verkkoon kuusi minuuttia ennen päätösvihellystä. Kuva: Getty Images

– Peli ohi. Me voitamme. Sen jälkeen, kaikki sumenee. Juokset sokeasti. Et näe mitään muuta kuin värejä. Anna kun kerron teille, se tunne on ihan v*tun uskomaton.

[readmore from=Manchester-United]

Berbatovin saavutuksesta tuli entistä erityisempi, kun hän sai tietää sen harvinaisuuden muutamaa päivää myöhemmin.

– Yksi tai kaksi päivää myöhemmin, sain kuulla että se oli ensimmäinen hattutemppu Unitedille Liverpoolia vastaan johonkin 65 vuoteen, hän jatkoi.

– En tiennyt sitä ennen. Se saa minut hymyilemään, sillä se tekee siitä entistä erityisemmän. Hattutemppu, Old Traffordilla, Liverpoolia vastaan, pelin voittamiseksi. Täydellistä.

Lähteet: Manchester United, Goal