Unai Emeryn entinen naisystävä Sacha Wright on kertonut The Sunin haastattelussa, kuinka Arsenalin entinen manageri syytti häntä saamistaan potkuista marraskuussa 2019.

Emery ei pysynyt Arsenalin peräsimessä kuin 18 kuukautta, vaikka alku Arsène Wengerin seuraajana vaikuttikin lupaavalta. Emeryn otteet Tykkimiesten käskyttäjänä alkoivat kuitenkin lipsumaan, kun hän erosi silloisesta naisystävästään syyskuussa 2019.

Surkean vireen myötä Emery, 48, sai marraskuussa potkut ja laittoi huonon tuurinsa Wrightin, 35, piikkiin. Espanjalaismanageri kutsui häntä tämän jälkeen ”valkoiseksi noidaksi”.

– Se oli silloin, kun hän syytti minua siitä, että hän sai potkut. Hän sanoi minua valkoiseksi noidaksi, koska olin tuonut hänelle niin paljon huonoa onnea. Hän sanoi minulle: ”Se oli se päivä kun me erosimme, jonka jälkeen me aloimme häviämään”, Wright kertoi.

– Hän sanoi olleensa niin stressaantunut, ettei hänen ajatuksensa pysyneet kasassa meidän eromme jälkeen.

Wright ja Emery palasivat joulukuussa takaisin yhteen, mutta erosivat uudelleen maaliskuun lopulla. Wrightin mukaan heikosta englannin kielen taidosta tunnettu Emery joutui käyttämään käännössovelluksia myös heidän treffeillään.

– Me tapasimme kesällä 2018 ja aloimme jutustelemaan, mutta en seurannut jalkapalloa, joten en tiennyt kuka hän on. Hän sanoi minulle, että hän työskenteli urheilualalla, ja että hänen englannin kielensä oli huono koska hän oli juuri muuttanut Lontooseen, Wright jatkoi.

– Hän pyysi minua ulos, mutta sanoi ettei hän halunnut tavata missään ruuhkaisessa paikassa. Hän pyysi minua hänen asunnolleen, Barnetiin, mutta sanoin hänelle että ei missään nimessä.

[readmore from=Arsenal]

– Me sovimme tapaamaan italialaisessa ravintolassa Hampsteadissa. Kun saavuimme sinne, tajusin miten tärkeä henkilö hän oli, sillä ravintola pysyi meidän takiamme auki, vaikka se oli jo sulkemassa oviaan.

– Hänellä oli todella vahva aksentti. Hän keskeytti jatkuvasti keskustelumme, jotta hän pystyi tarkistamaan sanoja Google Translaten avulla, mutta minusta hän oli todella viehättävä silloin kun tapasimme.

– Hän pukeutui hyvin ja vaikutti todella mukavalta tyypiltä. Hän vitsaili, että voisin olla hänen englannin kielen opettajansa.