Marcos Llorenten mukaan Liverpool ”menetti järkensä”, kun Atlético Madrid pudotti Jürgen Kloppin miehistön Mestarien liigasta kotijoukkueen tuhlattua ”miljoona maalipaikkaa” maaliskuun ottelussa.

Espanjalaisten sankariksi noussut Llorente teki kaksi maalia ja toi Atléticon sensaatiomaisesti tasoihin jatkoajan ensimmäisellä puoliskolla. Maalivahti Jan Oblak piti vieraat mukana pelissä useilla huipputorjunnoillaan, kun Álvaro Morata viimeisteli joukkueen kolmannen osuman jatkoajan viimeisillä minuuteilla.

Atlético Madrid marssi Anfieldilta Mestarien liigan puolivälieriin, pudottaen kilpailun hallitsevan mestarin lopulta yhteismaalein 4-2. Llorente kertasi ottelun tapahtumia Marcan tuoreessa haastattelussa.

Atlético Madrid yllätti Liverpoolin Anfieldilla. Kuva: Getty Images

– He laittoivat meidät sellaiseen asemaan, missä meidän oli vain hyökättävä, ja toisessa maalissa me tiesimme, että ainut vaihtoehto olisi mennä eteenpäin. Heillä oli miljoona maalipaikkaa ja he luulivat, että he olivat tehneet tarpeeksi, mutta meidän reaktiomme myötä he menettivät järkensä.

Llorente, joka on pelipaikaltaan puolustava keskikenttäpelaaja, ei kovin usein pääse samanlaisille tonteille kuin Anfieldilla. 25-vuotias espanjalaispelaaja myönsikin olleensa hieman yllättynyt maalintekopaikkojensa kanssa.

– Ensimmäisessä maalissa menetin pallon ja laitoin ahtaalle maalivahdin, joka antoi meille pallon takaisin. Toisessa maalissa, kun Morata syötti minulle pallon, katsoin taakseni ja kukaan [joukkuetovereistani] ei ollut mukana hyökkäyksessä. Päätin vain laukoa, enkä ole tottunut sellaisiin tilanteisiin!