Manchester Unitedissa flopannut Kléberson on kertonut, miten hän luuli siirtyvänsä Old Traffordille Ronaldinhon kanssa vuonna 2003.

Kléberson pelasi vahvan MM-turnauksen vuonna 2002, johdattaen Brasilian kisojen mestaruuteen Ronaldinhon, Rivaldon ja Ronaldon rinnalla. Sir Alex Ferguson huomasi keskikenttäpelaajan potentiaalin ja toi hänet vuotta myöhemmin Unitediin, missä häneltä odotettiin suuria asioita.

Kun Kléberson päätti siirtyä Manchester Unitediin, hän luuli Ronaldinhon siirtyvän sinne hänen kanssaan. Paris Saint-Germainista lähtenyt brasilialaistähti päätyi kuitenkin Barcelonaan, ja Kléberson matkasi yksin Englantiin.

– Nyt kun me juttelemme (Ronaldinhon kanssa), sanon hänelle aina: ”Sinä käskit minua siirtymään Unitediin ja sitten sinä menitkin Espanjaan!”, Kléberson paljasti Goalin haastattelussa.

Kléberson ei onnistunut täyttämään odotuksia Manchester Unitedissa. Kuva: Getty Images

– Me istuimme hotellihuoneessa Ranskassa hänen veljensä kanssa, ja me keskustelimme Unitedin kiinnostuksesta meitä kumpaakin kohtaan.

– Hän ei sanonut että hän siirtyisi varmasti [Unitediin], mutta olin vakuuttunut siitä että hän tekisi niin, joten päätin mennä Unitediin.

[readmore from=Manchester-United]

– Kun palasin Brasiliaan Confederations Cupin jälkeen, katsoin englantilaista TV:tä oppiakseni kieltä paremmin, mutta sitten Ronaldinho menikin Barcelonaan!

Kléberson saapui joukkueeseen samaan aikaan kun David Beckham ja Juan Sebastian Veron jättivät seuran, minkä takia lupaavan keskikenttämiehen toivottiin sopeutuvan uuteen ympäristöönsä nopeasti.

Sir Alex kuvaili häntä ”yhdeksi Brasilian edistyneimmistä nuorista pelaajista”, samalla kun asiantuntijat odottivat hänestä legendaarisen Roy Keanen pitkäaikaista korvaajaa.

Klébersonin United-urasta ei kuitenkaan jäänyt paljoa kerrottavaa tuleville sukupolville. Jo toisessa ottelussaan vakavasti loukkaantunut kesähankinta pelasi lopulta vain 20 Valioliiga-ottelua Unitedin paidassa, jättäen seuran kahta vuotta myöhemmin.