Leicester hankki viime kesänä Ayoze Pérezin Newcastlesta.

Leicester maksoi espanjalaisesta noin 33 miljoonaa euroa, joka teki Pérezistä samalla historian 17. kalleimman espanjalaispelaajan.

25 sarjaottelussa on syntynyt komeat seitsemän maalia ja neljä maalisyöttöä. Leicester pelaa loistavaa kautta ja on Valioliigassa kolmantena viisi pistettä edellä neljäntenä olevaa Chelseaa.

Takaisin kotikonnuilleen Teneriffalle juuri ennen koronaviruspandemiaa matkannut Pérez käväisi Marcan haastattelussa ja kertoi muun muassa siitä, miten ammattilaisjalkapalloilija viettää päivät kotonaan.

– Kyllähän tämä käy tylsäksi. Päivät ovat hyvin erilaisia verrattuna normaaliin, etenkin aamuisin. Herään aikaisin, mutta kaipaan jatkuvasti sitä, mitä rakastan eli jalkapalloa. Harjoittelen yksinäni, eikä se ole samanlaista kuin joukkueen kanssa harjoittelu.

– Matkustin Kanarialle juuri pari päivää ennen kuin kaikki räjähti käsiin. Olen kyennyt harjoittelemaan veljeni kanssa ja viettämään aikaa perheeni luona. Se auttaa minua tässä vaikeassa tilanteessa, Pérez päivitteli.

Pérez myönsi yllättyneensä Leicesterin joukkuetovereidensa tasosta saavuttuaan seuraan kesällä.

– Leicester on hyvin kilpailukykyinen seura, jolla on nuori joukkue. En odottanut tällaista tasoa ja intensiteettiä. Pelaamme sen vuoksi hyvää jalkapalloa. Ennen kaikkea meillä on sellainen valmentaja (Brendan Rodgers), joka saa meistä kaiken irti, Pérez kehui.