Manchester United hankki Odion Ighalon tammikuussa lainasopimuksella riveihinsä kiinalaisseura Shanghai Shenhuasta. Nigerialainen ehti pelata manchesterilaisten paidassa kahdeksassa ottelussa ennen kuin koronavirus keskeytti kauden. Pelaamissaan otteluissa kärkimies iski neljä maalia.

Nigerialaiskärjen lainasopimus on päättymässä toukokuun lopussa. Sky Sportsin mukaan United haluaisi jatkaa Ighalon sopimusta siihen asti, kunnes valioliigakausi saadaan pelattua loppuun, jos saadaan. Myös Ighalo itse haluaisi jatkaa manchesterilaisten riveissä. Lue lisää tästä!

Shanghai Shenhua haluaa kuitenkin Ighalon palaavan kesäkuussa takaisin Kiinaan. Kiinan Superliigan on määrä alkaa heinäkuussa. Mikäli Manchester United on valmis hankkimaan Ighalon kokonaan itselleen, noin 20 miljoonalla punnalla, niin tilanne saattaisi muuttua.

Sky Sportsin mukaan oman lusikkansa soppaan olisi iskemässä toinen valioliigaseura, Newcastle, mikäli seuran omistaja vaihtuu. Sen mukaan Newcastle olisi halukas hankkimaan Ighalon vahvistamaan hyökkäystään.

Ighalon, 30, nykyinen sopimus kiinalaisseuran kanssa loppuu 2022. Brittimedian mukaan hänelle on kuitenkin tarjottu jatkosopimusta hurjalla 400 000 punnan viikkopalkalla, joka kestäisi kauden 2024 loppuun saakka.