Everton on tehnyt tarjouksen Barcelonan Jean-Clair Todibosta. Asiasta kertoo barcelonalainen Sport-lehti.

Lehden tietojen mukaan Evertonin tarjous on suuruudeltaan 22+3 miljoonaa euroa. Aiemmin uutisoimme, että Everton olisi tekemässä 20+5 miljoonan suuruisen tarjouksen. Neuvottelut ovat siis ilmeisesti edenneet siihen suuntaan, että Barca on onnistunut hinaamaan kiinteän korvauksen osuutta hieman ylöspäin. Kokonaissumma on pysynyt samana.

Evertonin tarjous on Barcelonan kannalta hyvin kiinnostava, sillä Barca tarvitsee kipeästi käteistä ja seura itse maksoi Todibosta vain miljoona euroa tammikuussa 2019. Sikäli taloudellista voittoa tulisi merkittävä määrä.

Kaupan toteutuminen juuri Evertonin kanssa ei siltikään ole varmaa. Barcelona tiettävästi neuvottelee myös Juventuksen kanssa Todibosta. Kyseessä on monimutkaisempi kuvio, sillä Todiboa yritetään ujuttaa osaksi suurempaa pelaajavaihtokauppaa.

Sportin tietojen mukaan ainoa varma asia on se, että Todibo myydään tänä kesänä. Kaupan toinen osapuoli vain on vielä kysymysmerkki.

20-vuotias Todibo on kerännyt runsaasti kiitosta, vaikka hänellä ei ole juuri lainkaan miesten pelejä alla. Ranskalaistoppari ehti pelata kymmenen ottelua Toulousen edustusjoukkueessa ennen siirtoa Barcelonaan. Barcassa Todibo pelasi viisi peliä, ja tämän kevään nuorukainen on viettänyt lainalla Bundesliigan Schalkessa. Otteluita on kertynyt saksalaisseurassa osin loukkaantumisten vuoksi vain kahdeksan. Toisin sanoen Todibo on pelannut miesten tasolla yhteensä vasta 23 ottelua.