FC Porton monipuolinen laitapelaaja Jesús Corona on herättänyt kiinnostusta Chelseassa, pelaajan agentti Matias Bunge on vahvistanut.

Chelsea pyrkii vahvistamaan joukkuettaan vähintään yhdellä uudella laiturilla tämän kesän aikana. Willianin ja Pedron sopimukset ovat tulossa päätökseen, minkä takia seura on listannut useita eri kohteita kaksikon tilalle. Eilen uutisoimme joukkueen tarkkailevan Brentfordin Said Benrahmaa (lue lisää).

Corona on kuitenkin Chelsean nykyisistä vaihtoehdoista kenties mielenkiintoisin. Meksikon maajoukkuemies pystyy pelaamaan kaikkia pelipaikkoja laitahyökkääjän tontilta laitapuolustajan rooliin, eikä kenttäpuoliskollakaan tunnu olevan väliä. Hänen hintansakin on jo selvillä ulosostoklausuulin takia: 30 miljoonaa euroa.

Porton pelaajat juhlivat Jesús Coronan maalia Leicesteriä vastaan joulukuussa 2016. Kuva: Getty Images

27-vuotias Corona on aloittanut kauden kaikki 27 sarjaottelua portugalilaisseuran riveissä. Nimiinsä hän on kerännyt kaksi maalia ja 17 maalisyöttöä, kun kauden kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Pelaajan esitykset ovat keränneet ihailijoita myös Euroopan muiden sarjojen joukosta, Coronan agentti paljastaa.

– Yhdessä vaiheessa neuvottelimme heidän (Chelsean) kanssa. En kuitenkaan voi sanoa, onko hän heille vaihtoehto A, B vai C. Nyt puheet ovat taas huhutasolla, Bunge kertoi Medio Tiempolle.

– Meidän on odotettava hieman pidempään siirtoneuvotteluiden etenemiseksi, odotettava sarjojen jatkumista, ja sen jälkeen me näemme seuraavat pelisiirrot, koska nyt pelaajamarkkinat ovat pysähdyksissä. Kun joukkueet pääsevät paremmin kärryille pelaajamyynneistään ja -hankinnoistaan, pallo pyörii taas.

[readmore from=Chelsea]

– Hänen sopimuksessaan on kaksi vuotta jäljellä. Hän keräsi paljon kiinnostusta peliesityksillään, jotka ovat olleet uskomattomia ja korkeimmalla mahdollisella tasolla, mutta nyt koronan aiheuttama nykytilanne on hidastanut asioita.

– Hänen nykyinen ulosostohintansa on 30 miljoonaa euroa. Jesus on ollut kallisarvoinen osa Porton joukkuetta jo useamman kauden ajan ja meidän on katsottava mihin se päättyy. Olemme neuvotteleet usean seuran kanssa Englannissa, Espanjassa, joidenkin Saksassa.