Gareth Balen paluulla Valioliigaan on spekuloitu ties miten monta vuotta. Real Madridissa asiat ovat olleet pidempään pahasti solmussa, eikä walesilaisen todellakaan voi sanoa olevan valmentaja Zinédine Zidanen suosiossa.

Kolmekymppinen hyökkääjä on kääntynyt neljässä eri kilpailussa kentän puolella Los Blancos -paidassa tällä kaudella 18 otteeseen. Peliajan puute tuskin kuitenkaan uhkaa hänen asemaansa maajoukkueessa, sitten kun sellaiset yleensä pääsevät taas pelaamaan. Näin ollen kiirettä Espanjan auringon alta ei ole.

Balen puolesta puhuu yleensä tämän agentti Jonathan Barnett, niin myös tällä kertaa.

– Hänellä on varsin mukava elämäntyyli. En keksi syytä, jonka vuoksi hän ei olisi Madridissa sopimuksensa loppuun saakka.

Mainittu sopimus päättyy kesäkuun lopussa vuonna 2022, jolloin Bale on vain muutamaa päivää alle 33-vuotias. Viime aikoina englantilaisseuroista on häneen yhdistetty tutusti Tottenham, sekä taloudellista jättipottia odotteleva Newcastle. Kummankaan kehitys ei taida olla riittävän nopeaa siihen, että puuttuva Valioliigan mestaruusmerkintä lisättäisiin Balen mittavalle meriittilistalle niiden riveissä. Barnett sivuuttaa koko aiheen.

– Hän on voittanut maailmassa lähes kaiken, paitsi maailmanmestaruuden. Valitettavasti hänen maajoukkueensa on Wales; jotkut asiat ovat tavoittamattomissa.

Myöskään raha ei ole Stellar Group -toimiston perustajan asiakkaalle riittävä syy siirtyä oikeastaan mihinkään.

– Taloudellisesti hän ei tarvitse enää mitään oman, lastensa tai lastenlastensa elämän aikana.

Lähde: BBC